Playing at Dimlicht Chamber Music festival in Antwerp

For a modest entrance fee, you will receive access to many concerts by different ensembles at various locations in the church throughout the afternoon, with word and visual art as well. In between you can enjoy soup or a drink.

Together with Trio Diafora, Matthias Nauwelaerts will perform at the Dimlicht Chamber Music festival in the Sint-Anna-ten-Drieënkerk in Antwerp. On the program will be works by Milhaud, Khatchaturian and Arutiunian.

Information:
April 24, 2016 from 12.30 pm till 5.30 pm
Hanegraefstraat 1, 2050 Antwerp
Tickets: www.anna3.be

Voor een bescheiden vaste toegangsprijs krijgt u de gehele middag toegang afwisselende concerten door verschillende ensembles op diverse locaties in de kerk met daarboven ook woordkunst en beeldende kunst.
Tussendoor kan u genieten van soep of een drankje.

Samen met Trio Diafora zal Matthias Nauwelaerts spelen op het Dimlicht Kamermuziekfestival in de Sint-Anna-ten-Drieënkerk te Antwerpen. Op het programma staan werken van Milhaud, Khatchaturian and Arutiunian.

Informatie:
24 april 2016 van 12.30u tot 17.30u.
Haenegraefstraat 1, 2050 Antwerpen
Tickets: www.anna3.be